Lid worden?

Leden kunnen gebruik maken van de stamboekadministratie bij de NSFO. Deze zorgt ook voor automatische doormelding naar de centrale I&R databank van het DR Loket.

Eenmaal per jaar (meestal mei/juni) worden alle, bij de leden geboren, lammeren op stamboekwaardigheid beoordeeld door de inspectiecommissie. Zij kunnen u dan ook advies geven bij selectie, verzorging, enz.. Voor deze inspectie nemen de regionale inspecteurs contact met u op. De kosten van de jaarlijkse inspectie zijn onderdeel van de jaarlijkse contributie en hoeven dus niet apart te worden betaald.

Leden kunnen ook deelnemen aan evenementen (bijvoorbeeld fokkerscontactdag en keuringen) die door de vereniging worden georganiseerd. Verder kunnen ze bij de vereniging terecht voor informatie en adviezen (bijvoorbeeld fokadvies, schapenverzorging, schapenadministratie, oormerken).

Leden krijgen ook belangrijke korting bij de bestelling van oormerken. Daarnaast ook 39% korting op een abonnement op het blad “Het Schaap”.
Kosten: entreegeld € 13.41  en € 37,- per jaar.

Opzegging van het lidmaatschap: opzeggingen voor het nieuwe jaar moeten altijd uiterlijk 15 december bij de secretaris of de NSFO gemeld worden.